Tuesday, March 24, 2015

Upea rumpali


Pari vuotta sitten "eftisopettaja" Rami Bakieh totesi hakiessani Ellan eftiksestä, että sinulla on lahjakas tytär, jonka laulutaitoja kannattaa vahvistaa. 

Naureskelin hetken ja totesin, että puhutko nyt mun Ellasta tai onko tässä joku sekaannus? Ei sen takia, että en uskoisi tyttäreeni täysin, mutta en vain itse ollut huomannut erityistä musikaalisuutta. 


Juteltuamme hetken totesin Ramille, että saat mielellään opettaa Ellaa itse ja siitä se sitten lähti. Laulusta tuli rumpu, aloitettiin joka toisella viikolla josta siirrytiin viikottaisiin rumputunteihin. 

Ella rakastaa rumputunteia ja Ramilla ja Ellalla tuntuu aina olevan todella hauskaa. Ella on harjoitellut sähkörummuilla, joten kun tyttäreni esiintyi koulun talangjakt -tilaisuudessa meinasin tiputtaa kameran maahan. Kuten ehkä kuuluu, niin olin aika yllättänyt siitä miten hyvin 8-vuotias lapseni soittaa rumpuja. Olin myös aivan hirmu ylpeä. Ja tämä huomioiden, että Ella ei kuullut musiikkia vaan nappasi koko laulun omasta päästä. 


Ella saa harrastaa mitä haluaa ja uskon siihen, että asioissa voi vain kukoistaa jos siitä oikeasti pitää ja siitä nauttii. Vaikka kokeilin itse nuorena monia eri lajeja oli ainoa paikka jonne sydän veti talliympäristö. Tuntuu siltä, että rakkaan lapseni veri vetää musiikin pariin. 


 Koko perhe oli mukana kannustamassa ja pikkusisko oli myös kovin ylpeä isosiskostaan. Upea Ella!

No comments:

Post a Comment