Wednesday, June 26, 2013

D ska va positivt

Mia Kainulaisen istuntakurssit ovat aina olleet antoisia, mutta tästä päivästä tuli erityisen hyvä olo. Päällimäiseksi jäi mieleen Mian sanat:

"Du ska vara med din häst på ett mjukt o positivt sätt."

Tästä on hyvä jatkaa huomiselle yksityistunnille. Thor jäi yöksi tallille ja käyttäytyi kuin se herrasmies joka hän on.

7 comments:

  1. minkä päällä sinä istut??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anky van Grunsvenin kehittämä Zumba/napatanssi -laite;)

      Delete
  2. Tuoli on ANKY Free Rider
    http://www.vixen.fi/shop/category/61/anky-free-rider
    /mia kainulainen

    ReplyDelete
  3. Mia on vaan niin hyvä! :) Ja Thor tietysti herrasmies, kuinkas muuten!

    ReplyDelete
  4. Nyt tuli kyllä Mian opit tarpeen ja Mian verkosto. Sain vihdoinkin asiantuntevan näkemyksen meidän satulasta ja se siis ei istu. Olisi sitten joku voinut kertoa aikaisemmin, että se painaa suoraan selkärankaan koska se on aivan liian kapea Thorin selkärankaan nähden. Mutta onneksi lapojen kohdalla on tilaa;) Joten jos joku haluaa ostaa upouuden Prestige D1:n, niin sellainen on myynnissä. Ei ehkä paras myyntipuhe, mutta monelle hevoselle varmaan todella hyvä satula ja ratsastajalle oikein unelma istua.

    ReplyDelete
  5. Oijoijoi, onpa kurja kuulla. Mutta toisaalta parempi huomata myöhään kuin ei milloinkaan. Ei ole kyllä helppoa noiden satuloiden kanssa :/

    ReplyDelete
  6. Ihan ruusuilla tanssimista tämä homma:) Satulan etsimisestä voisi tehdä ihan kokopäivähomman. Pyytää palkkaa ja kaikkea;) Tosiaan, parempi nyt kun liian myöhään. Huono satula kun tekee myös niitä pysyviä muutoksia ja vaurioita.

    Jotenkin vaan halusi uskoa puolentoista vuoden etsimisen jälkeen löytäneensä sopivan satulan. Mutta ehkä ensi kerralla tärppää. Masille löysimme estesatulan parin vuoden etsimisen ja liian monen euron jälkeen Hööksistä. Nappasimme satulan kainaloon ja siinä se oli. Se on sitten ollutkin sopiva jo yli viisi vuotta (sinänsä Masi on hevosen kokoinen poni eikä miniruuna kuten Thor;) Ja jos ei muuta, niin taas on opittu lisää. Kohtahan sitä voi ryhtyä jo satulasapiksi;)

    ReplyDelete