Saturday, January 21, 2012

Oujeah.....


Lähdimme Masin kanssa aamupäivällä hakemaan Ossia ja Eemeliä ja suuntasimme ensimmäiseksi pellolle. Pellolla meillä oli hulvaton meno ja jos Masi osaisi koordinoida jalkojaan paremmin, niin iloisessa pompussa olisi ollut aika vaikea pysyä mukana. 

Laukkasimme pari kertaa pellon ympäri ja aina välillä yllätyn itsekin siitä miten hyväkuntoinen Masi on. Masi olisi jatkanut vaikka kuinka kauan vielä syvässä lumessa. 


Pellolta menimme vielä kävelemään metsään ja lopussa ravasin Masin kanssa hidasta harjoitusravia ja Masi tuntui uskomattoman hyvältä. Todella tasainen, suora, kantaa itseään hyvin ja liikkuu iloisesti ja mielellään eteenpäin. Kiitos Riikka ja Tiina, että hoidatte Masia niin hyvin ja saan nauttia upean ja hyväkuntoisen Masin seurasta. On täysin teidän ansiota, että 21-vuotias hevosemme on elämänsä kunnossa. 

Tästä ei talvimaisema parane.

Inkoosta suuntasin Oittaalle ja vaikka ajatuksena oli mennä maneesiin, niin eihän tällaisella ilmalla voi sisälle mennä. Oittaalla on upeasti valaistut tiet, joten lähdimme Thorin kanssa tutustumaan uuteen maastolenkkiin ja kävelimme pitkän matkan. Ennen lenkille lähtöä päästin todella energisen hepon kentälle juoksentelemaan ja sitä se todellakin teki. Juoksi ja pukitti ja juoksi hieman lisää. 

Kaunis Oittaa. Talli sijaitsee valojen kohdalla.

Torstaina Thor kengitettiin, eilen hierottiin ja tiistaina ajamme Vermon kautta jälleen uuteen kotiin. Kerron siitä lisää pian. Nauttikaa lumisesta ja kauniista talvimaisemasta. 


No comments:

Post a Comment