Thursday, November 17, 2011

Hieroja kylässä


Olemme jo pitkään jutelleet Outin kanssa, että haluaisimme hierojan katsomaan Lisiä ja Thoria ja niin Sanna Paronen tuli eilen käymään Tampajalla. Outi ja Annika ehtivät tallille mukaan seuraamaan, joten sain heti statuspäivityksen ja Sanna oli jättänyt lapun kaappiini.

Sannan mukaan Thor on hyvässä lihaskunnossa ja etenkin kaula ja lapojen etuosat olivat hyvät. Ja sitten:

VP: Lavan takaosa erittäin tukossa ja lannealue hiukan tukossa.
OP: Lavan takaosa hiukan tukossa ja lannealue tukossa. Selän alue hiukan tukossa.

Myös takaosa oli suht ok. OP ehkä hieman tukossa takareidestä.

Sanna ei ollut ehdottanut mitään jatkohoitosuunnitelmaa Thorille, sillä hän ei nähnyt Thorilla mitään akuuttia kiputilaa. Hän tulee kuitenkin hieromaan Lisin parin viikon päästä uudestaan, joten hän katsoo Thorin samalla ja on kiinnostavaa nähdä onko jokin muuttunut.

On aivan mahtavaa löytää hieroja, joka seuraa ja kirjoittaa ylös mikä hevosen tilanne on ja miten se kehittyy. Thorin jumit selkeyttävät myös miksi Thor kaatuu helposti oikealle tai on jo pidemmän aikaa ollut koko rungosta jäykempi vasemmalle. Käyn itse hierojalla töissä viikottain enkä tiedä missä kunnossa oma hartiaseutuni olisi ilman tuota viikottaista käsittelyä.

Ja vielä kiinnostava linkki Science of Motion -sivustolle. Mini "onnekas" Wahlberg saa juuri olla kyseisen herrasmiehen, Jean Luc Cornillen opeissa jenkeissä.

2 comments:

  1. Moi Kia,

    aloin pitää omaa blogia, toivon että tulisit lukijaksi :)

    ReplyDelete
  2. Hei Noora, tottakai ryhdyn blogisi seuraajaksi:)

    ReplyDelete