Thursday, September 30, 2010

Crazy ones

Olen usein miettinyt miksi minua kiehtoo hieman "vaikeammat" ja "hullummat" hevoset. Hevoset jotka karkailevat, ovat hankalia käsitellä ja ratsastaessa keksivät sitä sun toista. Mielestäni Derek ja Mark kiteyttivät eilisessä Greyn Anatomiassa asian hyvin: "She was perfect for you." "Yes I know, but perfect is boring". Hieman vaikeampi on usein haastavampaa ja kiinnostavampaa. On kyse sitten hevosista tai miehistä.....

Edward Gal ja Totilas voittivat ratsastuksen maailmanmestaruuskisoissa Kentuckyssa koulukisojen MM-finaalit huikealla 85,708 prosentilla. Hopeata voitti Englantilainen Laura Bechtholsheimer hevosella Mistral Hojris 81,708 prosentilla ja pronssia sai USA:n Steffen Peters Ravel-hevosellaan 78,542 prosenttituloksella. Suomalainen Emma Kanerva ylti myös maailman huippujen joukkoon Sini Spiritillä. GP Specialissa sijoitus oli parin ensimmäisessä arvokisassa hienosti 24.

2 comments:

  1. I've to confess that i generally get bored to read the entire thing however i think you possibly can add some value. Bravo !

    ReplyDelete
  2. I just added your website on my blogroll. I may come back later on to check out updates. Excellent information!

    ReplyDelete