Sunday, August 8, 2010

Upeita hetkiä ja onnen kyyneleitä

Pari viikkoa sitten sain olla mukana todistamassa lapsuuden ystäväni Annan ja Brasilialaisen Renaton upeaa häätunnelmaa Helsingissä. Hääjuhlat järjestettiin Helsingin purjehdusseuralla ja ilta oli todella tunnelmallinen ja täynnä rakkautta.

Lauantaina lähdimme ystäväni Catharinan kanssa ajelemaan Uuteen kaupunkiin häihin. Matkalla jouduimme myrskyn ja ukkosilman keskelle moottoritiellä ja kokemus oli pelottava.


Saavuttuamme Uuteen Kaupunkiin ja Gasthaus Pookiin aurinko etsi jo tietään pilvien läpi ja vieraat olivat juhlatunnelmissa. Tällä kertaa häähumusta nautittiin Uuden kaupungin pursiseuralla ja oli ihana seurata hääparin rakkaudenosoituksia ja pienen vauvan onnellista tuherrusta ylpeiden vanhempien vieressä. Eilen matka jatkui kotia kohti ja pysähdyimme kotimatkalla Mustion Linnan kupeeseen uimaan Catharinan kanssa. Uintireissun aikana ihmisiä saapui kalastamaan kutevia salakoita, sisäjärven silakoita ja salakat kimaltelivat kauniisti verkossa.

Nauroimme matkan varrella esiintyville paikkakuntien nimille kuten Lemu ja Hajala. mutta tämän reissun parhaimmistoa olivat mielestäni kuitenkin Uuden kaupungin Alinenkatu ja Ylinenkatu.

Kuvissa Anna ja Renato, Mikaela ja hänen sisko Emilia ja miehiä salakoita pyytämässä.

No comments:

Post a Comment